ISRAEL - PROGRAM SOCIAL 2011-2012 - AbTurism.ro
CAUTARE
CONTACT
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti
Tel fix: 021 230 03 55
Tel/Fax: 021 230 03 65
Email: [email protected], [email protected]
EARLY BOOKING CHARTER SPANIA 2012
CHARTER COSTA BRAVA 2012
CHARTER COSTA DEL SOL 2012
EARLY BOOKING LITORAL 2012
LITORAL BULGARIA 2012
LITORAL ROMANIA 2012
SITE-URI PARTENERE
www.megavacanta.ro

ISRAEL - PROGRAM SOCIAL 2011-2012


de la
375 EUR
6 nopti / 7 zile
Demipensiune
Transport cu Avionul

Sejur in Hotel Saint Gabriel   
Locatie: Nazareth, Israel
Vizualizari: 379
Pret in EUR pe sejur/persoana cu Demipensiune
Perioada Single Double Triple Apartament
13.11.2011 - 25.03.2012 485 375 - -
*La preturile de mai sus se adauga 0 RON

Detalii sejur

HAI  IN  ISRAEL  “IMPLINESTE-TI VISUL!”

Plecari saptamanale  in fiecare zi de duminica in perioada 13 noiembrie 2011-22 aprilie 2012
Program de  nopti 7 nopti - Cursa TAROM

Date de plecare 2011:  13, 20, 27 noiembrie, 04, 11 decembrie
Date de plecare 2012:  08 , 15 , 22, 29 ianuarie, 05, 12, 19 februarie, 04 , 11, 18 , 25 martie


Ziua 1 DUMINICA: Întalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda/Bucuresti, la biroul de informatii din incinta aeroportului, la ora 14.00. Sosire pe aeroportul Ben Gurion/Tel-Aviv. Transfer catre Hotel St Gabriel 3* din  Nazareth unde va fi cazarea pe durata intregului sejur si cina.

Ziua 2 LUNI : Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala la Ierusalim . Se va urca pe  Muntele Scopus, de unde puteti admita o priveliste minunata asupra Ierusalimului. Se vor vizita Muntele Maslinilor, Gradina Ghetsimani, Muntele Eleon cu Biserica Inaltarii si Poarta Leilor. Veti parcurge pe jos Via Dolorosa, cu cele 14 opriri pe care le-a avut Iisus pe Drumul Crucii.Cina la hotel. ( aproximativ 53 EUR/persoana)

Ziua 3 MARTI : Mic dejun . Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala la Ierihon si Marea Moarta. Ierihon este orasul cu cea mai veche atestare istorica din lume. Aici Iisus l-a vindecat pe orbul Bartimeu. Se va vizita Biserica Greco-Ortodoxa, unde se afla Dudul lui Zaheu si Biserica Romaneasca. Se continua traseul  catre Hozeva, unde se vor vizita Manastirea Sfantul Gheorghe, pestera Sfantului Proroc Ilie si racla Sfantului Roman Ioan Iacob Iozevitul. Apoi se va face excursie la cea mai sarata mare din lume – Marea Moarta, situata la aprox. 400 m sub nivelul oceanului. Cina la hotel. ( aproximativ 48 EUR/persoana)

Ziua 4 MIERCURI : Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala in Haifa si Nazareth. In Nazareth se vor vizita Biserica Catolica Buna Vestire (construita pe locul in care a fost casa celor 2 Sfinti Ioachim si Ana) si Biserica Ortodoxa Sfantul Gavriil (construita pe locul izvorului Sfintei Fecioare Maria). Se va face o scurta oprire in satul Cana Galileii, locul unde Iisus a savarsit prima minune: transformarea apei in vin. Se pleaca mai departe catre Haifa, situat la poalele Muntelui Carmel, si se viziteaza Manastirea Stella Maris, cu pestera Sfantului Ilie. Spre finalul excursiei  se vor admira minunatele Gradini Suspendate. Cina la hotel.(aproximativ 43 EUR/persoana)

Ziua 5 JOI : Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala in Tiberias si Galileea. In Tiberias se vor vizita Capernaum (ruinele vechii sinagogi unde a predicat Iisus) si Muntele Fericirilor (unde a avut loc Predica de pe munte). Se continua drumul spre Tabgha, locul unde Iisus a facut miracolul inmultirii painilor si pestilor, se viziteaza  Biserica lui Petru, locul pescuirii miraculoase. Excursia se continua catre Raul Iordan, la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileei. Acest loc este special amenajat pentru pelerinii care doresc sa intre in apele sfinte. Se continua cu Muntele Tabor si Manastirea Schimbarii la Fata, aflata pe varful muntelui. Cina la hotel. (aproximativ 48 EUR/persoana)

Ziua 6 VINERI: Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala la Amman. Se va trece granita dintre Israel si Iordania prin puncul de frontiera King Hussein. Se va vizita Muntele Nebo si se va urca pana la locul unde Moise a vazut „Pamantul fagaduintei”, inaite de a muri. Se continua catre Madaba, unde se va vizita Biserica Sfantul Gheorghe, cu celebrul mozaic care dateaza din secolul VI, ce infatiseaza harta Tarii Sfinte. Se va face un tur al orasului Amman, capitala Regatului Iordanian, supranumit „Orasul Alb”. Se va vizita Jerash, supranumit „Pompeiul Orientului”, cel mai important centru ecleziastic din Decapolis. (aproximativ 173 EUR / persoana)

Ziua 7 SAMBATA: Dupa micul dejun se va face decazarea si se pleaca catre Bethlehem si Ein Karem, prin Valea Iordanului. Ein Karem este cunoscut ca loc de nastere al lui Ioan Botezatorul si locul unde a avut loc intalnirea mamei acestuia cu Sfanta Fecioara Maria.Se va continua cu un scurt tur al orasului Tel Aviv si Jaffa. Transfer catre aeroport si imbarcare pe cursa TAROM   la ora 00.45 catre Bucuresti.

Ziua 8 DUMINICA: Sosire Aeroport Otopeni  03.30 .

IMPORTANT!
Excursiile optionale se rezerva la destinatie. Tarifele sunt informative si se pot modifica in functie   de numarul de participanti. Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele reclamatii.
Programul nu se desfasoara in perioada sarbatorilor de iarna!

Loc in camera dubla: 375 EUR / persoana
Supliment single: 110 EUR / persoana
Reducere a III-a persoana in camera dubla sau copil 2-12 ani in dubla: 15 EUR

Orar de zbor:
Bucuresti – Tel Aviv 16.25 – 19.00
Tel Aviv – Bucuresti  00.45 – 03.30

NOTA:  Tarifele sunt in euro / persoana / sejur
Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare.
Viza Israeliana se obtine la intrarea in Israel. Valabilitatea pasaportului: min 6 luni de la data iesirii in tara! Pentru cei care nu doresc ca pasaportul lor sa fie stampilat cu viza Israeliana, s-a pus la dispozitie la sosirea pe Aeroportul International Ben-Gurion din Israel un formular in acest sens. In lipsa formularului orice turist ajuns in fata Ghiseului de Frontiera poate cere INAINTE de a inmana pasaportul unuia dintre reprezentantii personalului de granita, ca viza sa se puna pe un document separat de cel al pasaportului. Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinenerea vizei turistice.Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de refuz la intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu Statul Israel.
Categoria hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din Israel conform standardelor proprii.  Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul local.

Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct in Israel, agentia noastra nefiind implicata  in organizarea sau buna desfasurare a acestora.
Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare.
Compania Aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul, in situatii neprevazute poate modifica orele de zbor. Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea /aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei.


Servicii incluse

- transport avion- zbor TAROM;
- 6 nopti cazare hotel 3* cu demipensiune (mic dejun si cina)
- serviciu de intampinare si asistenta la sosire si plecare
- excursii la Bethlehem, Ein Karem, Tel Aviv si Jaffa, conform program
- transfer aeroport – hotel - aeroport   


Servicii neincluse

- taxa de aeroport: 110 EUR/pers
- asigurarea medicala: 45 RON/pers
- excursiile optionale cu tarifele mentionate aproximativ intre paranteze si intrarile la obiectivele turistice.



Rezerva aceasta vacanta
Nume
E-mail
Telefon
Mesaj
(aici va rugam sa mentionati data dorita de plecare in vacanta)
Cod securitate
Toate campurile sunt obligatorii!


CONTACT
021-2300355
OFFICE
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti

User:
Parola: