8 MARTIE 2012 LA ISTANBUL, AVION - HOTEL ART 3* - AbTurism.ro
CAUTARE
CONTACT
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti
Tel fix: 021 230 03 55
Tel/Fax: 021 230 03 65
Email: [email protected], [email protected], [email protected]

EARLY BOOKING CHARTER SPANIA 2012
CHARTER COSTA BRAVA 2012
CHARTER COSTA DEL SOL 2012
EARLY BOOKING LITORAL 2012
LITORAL BULGARIA 2012
LITORAL ROMANIA 2012
SITE-URI PARTENERE
www.megavacanta.ro

Alte oferte de sejur din Istanbul
Grand Emir 4*
preturi de la 325 EUR
Hotel 3* 3*
preturi de la 275 EUR
Grand Emir 4*
preturi de la 345 EUR

8 MARTIE 2012 LA ISTANBUL, AVION - HOTEL ART 3*


de la
275 EUR
4 nopti / 5 zile
Mic dejun
Transport cu Avionul

Sejur in Hotel Art Hotel   
Locatie: Istanbul, Turcia
Vizualizari: 367
Pret in EUR pe sejur/persoana cu Mic dejun
Perioada Single Double Triple Apartament
07.03.2012 - 11.03.2012 - 275 - -
*La preturile de mai sus se adauga 0 RON

Detalii sejur

Ziua Femeii LA ISTANBUL 
Perioada: 07-11 Martie 2012 (5 zile / 4 nopti)  
 
Ziua 1: BUCURESTI – ISTANBUL
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni), terminalul plecari. Imbarcare pe cursa Turkish Airlines/Tarom cu destinatia Istanbul. Transfer si cazare la hotel 3*. Dupa-amiaza plimbare cu insotitorul de grup prin centrul istoric al orasului.

Ziua 2: ISTANBUL
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup cu admirarea urmatoarelor obiective: Biserica Sf Sofia (537 d.Hr), cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita, Palatul Topkapi, Hipodromul antic, Moscheea Albastra cu cele 6 minarete.

Ziua 3: ISTANBUL – CROAZIERA BOSFOR (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Dupa-amiaza, optional, croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor si vizitarea Bazarului Egiptean de mirodenii datand din secolul al XVII-lea.

Ziua 4: ISTANBUL
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Marele Bazar sau, optional, vizitarea cu insotitorul de grup a Palatului Topkapi (sec. al XV-lea), simbol al Imperiului Otoman, localizat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor. In continuare, se va face o oprire pentru vizitarea  Moscheii Suleymaniye, una dintre cele mai mari moschei din lume, construita in timpul domniei lui Soliman I Magnificul (1520-1566).

Ziua 5: ISTANBUL - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Turkish Airlines/Tarom cu destinatia Bucuresti.

TARIF/PERSOANA: 275 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 55 EURO
Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): reducere 10 euro.

Preturi informative pentru excursii optionale:
- Palatul Topkapi, Moschea Sulemaniye: 45 EURO/ persoana (minim 20 persoane)
- Croaziera pe Bosfor, Bazarul Egiptean de mirodenii: 50 EURO/ persoana (minim 20 persoane)

Grup minim: 25 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Termen limita de inscriere: cu trei saptamani inainte de data plecarii.
CONDITII DE INSCRIERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT:
75 LEI/persoana/ sens (dus sau intors) din orasele PLOIESTI, URZICENI, PITESTI, ALEXANDRIA, GIURGIU, TURNU MAGURELE.
100 LEI/ persoana/ sens (dus sau intors) din orasele CONSTANTA, CALARASI, SLOBOZIA, BUZAU, TECUCI, BRAILA, GALATI, TULCEA, CRAIOVA, SLATINA, FOCSANI, VALCEA, BRASOV.

OBSERVATII:
Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare. Copiii au nevoie de pasaport individual.
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile.
MAE recomanda cu insistenta cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurarea medicala de calatorie.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Turcia conform standardelor proprii;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider,   seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.


Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, compania Turkish Airlines;
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Art 3*/similar;
- transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- tur de oras pietonal cu insotitorul de grup ;
- insotitor roman de grup.


Servicii neincluse

- taxele de aeroport 115 EURO/ persoana - pot suferi modificari;
- intrarile la obiectivele turistice;
- excursiile optionale;
- bacsisuri pentru ghizi locali si soferi;
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale)



Rezerva aceasta vacanta
Nume
E-mail
Telefon
Mesaj
(aici va rugam sa mentionati data dorita de plecare in vacanta)
Cod securitate
Toate campurile sunt obligatorii!


CONTACT
021-2300355
OFFICE
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti

User:
Parola: