TURISM SOCIAL 2012 SPANIA - PALMA DE MALLORCA - AbTurism.ro

CAUTARE
CONTACT
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti
Tel fix: 021 230 03 55
Tel/Fax: 021 230 03 65
Email: [email protected], [email protected], [email protected]

EARLY BOOKING LITORAL 2012
LITORAL BULGARIA 2012
LITORAL ROMANIA 2012
SITE-URI PARTENERE
www.megavacanta.ro

Alte oferte de sejur din Palma De Mallorca
Alejandria 3*
preturi de la 381 EUR
Son Caliu 4*
preturi de la 619 EUR
Samos 3*
preturi de la 394 EUR
Palma Mazas 2*
preturi de la 375 EUR
Mediterranean Bay 4*
preturi de la 443 EUR
Europe Playa Marina 4*
preturi de la 524 EUR
Riu Playa Park 3*
preturi de la 618 EUR
Iberostar Royal... 4*
preturi de la 552 EUR
Aya 4*
preturi de la 609 EUR
Ayron Park 3*
preturi de la 417 EUR

TURISM SOCIAL 2012 SPANIA - PALMA DE MALLORCA


de la
345 EUR
7 nopti / 8 zile
Demipensiune
Transport cu Avionul

Sejur in Hotel Las Arenas   
Locatie: Palma De Mallorca, Spania
Vizualizari: 1347
Pret in EUR pe sejur/persoana cu Demipensiune
Perioada Single Double Triple Apartament
05.02.2012 - 29.04.2012 - 345 - -
*La preturile de mai sus se adauga 0 RON

Detalii sejur

SEJUR 2012 PALMA DE MALLORCA
Zbor charter in fiecare zi de Duminica
perioada: 5 februarie – 29 aprilie 2012
 
Cea mai mare dintre insulele Arhipelagului Balear, Mallorca are peste 600.000 de locuitori si o suprafata de 3.640 km.

Clima: datorita pozitiei privilegiate in Marea Mediterana, insula Mallorca are un climat deosebit de placut. Exista circa 300 de zile insorite pe an, temperaturile variand intre 18 grade C in luna ianuarie si 24 de grade C in luna octombrie.
Cumparaturi:  sa faci cumparaturi in Mallorca este o adevarata placere. Va puteti cumpara cele mai moderne lucruri si accesorii vestimentare de la complexele El Corte Ingles sau C&A. De asemenea, puteti alege produse din piele cu traditie indelungata, confectii, broderii si dantelarii, obiecte de artizanat, decoratiuni interioare. Perlele de Majorica sunt cunoscute si apreciate in lumea intreaga. Daca veti vizita fabrica unde se realizeaza aceste perle artificiale, veti putea obtine o reducere semnificativa.
Gastronomie -  a cunoaste preferintele culinare ale unui popor echivaleaza  cu patrunderea fundamentala a esentei acelor locuri. Insula detine o bogata si variata arta culinara bazata pe produse proaspete. Pestele, fructele de mare, legumele si fructele proaspete confera bucatariei mallorcane personalitate.  Specialitatile traditionale sunt: supa mallorcana (vegetale fierte) servita cu paine inmuiata in zeama; arros brut (orez cu carne); combinatii ingenioase de diferite tipuri de carne – pui, miel, porc – cu peste si fructe de mare; frito mallorcan (legume la gratar cu ficat); tumbet (amestec special de ardei, vinete, rosii cu cartofi); coca de trempo (o pizza locala cu legume). In ceea ce priveste dulciurile, daca calatoriti in insula Mallorca trebuie neaparat sa gustati faimoasa ensaimades (produs de patieserie umplut cu crema de smochine sau mar). Acest produs traditional este nelipsit in orice port sau aeroport constituind un delicos “souvenir”  pentru cei dragi care va asteapta acasa.
Delicatesele enumerate mai sus pot fi acompaniate de un vin alb (vino blanco), vin rosu (vino tinto), de un pahar cu bere sau de bautura traditionala sangria (amestec de vin rosu cu fructe).
De asemenea, trebuie neaparat sa gustati  hierbas dulces – o bautura locala facuta din alcool si ierburi macerate.

TARIF / PERSOANA (loc in camera dubla): 345 EUR /persoana / sejur
Supliment camera single : 125 EUR /sejur/persoana
A 3-a pers in camera dubla : 345 EUR / sejur /persoana
Copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti :  325 EUR /sejur

SUPLIMENT NON SENIORI: 99 EUR/PERSOANA/SEJUR

De pretul de baza, pot beneficia doi  SENIORI cazati in dubla (persoane cu varsta peste 55 de ani) sau  1 persoana  peste 55 de ani cu un nonsenior sau sau  2 persoane  55 de ani  si un nonsenior cazati  in camera tripla .
Nu se accepta rezervari, daca acestea nu sunt insotite de: data nastere (nu CNP), pasaport (sau carte identitate).

Hotel Las Arenas 4*/ Cán Pastilla 4*

www.majorca-mallorca.co.uk/hotel_las_arenas.htm
Localizare: hotelul este situat la 50m de plaja Cán Pastilla si la 100 m de zona comerciala  unde va puteti bucura de resturantele, barurile si magazinele locale
Facilitati hotel: restaurant, bar, piscina exterioara pentru adulti si copii
Camera: cele 174 de camera dispun de aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar, uscator de par, casuta de valori (contra cost), balcon. Majoritatea camereler dispun de vedere la mare.


Merita sa vizitati: 

Mallorca Autentica:
In mijlocul campiei, intre satele Algaida si Llucmajor, se afla situat muntele Randa. Inaltimea este de 548m peste nivelul marii iar dvs veti avea ocazia sa admirati o priveliste minunata. Veti admira intreaga insula! De asemenea, veti avea ocazia sa admirati Sanctuarul “Nuesta Senora de Cura” care pastreaza traditia “Iuliana”, deoarece acest sanctuar este pestera unde a trait in pustietate cateva luni  Ramon Llull.

Pesterile Dragonului
Traversand inima insulei (la 55 km in estul Palmei) ajungem la Manacor al doilea oras ca din Mallorca in care putem vizita o importanta industrie de perle artificial  renumita in toata lumea.
Continuam excursia pana in portul Porto Cristo, un mic port de pescari, ce constituie o mare  atractie turistica. In apropiere se afla cunsocuta pestera “ CUEVAS DEL DRACH “ descoperita de marele speolog francez Edward Anfred Martel in anul 1896. Este foarte frumoasa datorita coloanelor particulare arborescente. Va veti lasa vrajiti ascultand un concert de muzica clasica in sala celui mai mare lac subteran din Europa: Lacul Martel ! O barca va traversa lacul si muzica lui Wagner va aduce la viata acest loc adormit.

Turul orasului Palma
Intentia este de a va introduce putin in historia insulei oferindu-va ocazia de a cunoaste monumentele istorice de mare interes cum ar fi: Castelul Bellver (vedere panoramic); Catedrala (ocazie deosebita de a cunoaste opera maestra a arhitectului catalan Antonio Gaudi si a arhitectului mallorquin Miquel Barcelo.
Apoi pierzandu-va printre stradute medievale veti putea descoperiti magazinele si boutique –urile locale.

O zi pe mare in Croaziera Iberia
Puteti petrece o zi superba cunoscand coasta de sud a insulei. Odata iesiti din Palma la bordul unui vaporas puteti admira incantatoarele statiuni Iletas, Palma Nova, Magalluf, Santa Ponsa, Paguera. Vom opri in Camp de Mar unde veti putea savura din plin cateva ore de soare, nisip si mare! La bordul vasului veti fi serviti cu un pranz tipic tradicional ce consta in asa zisa ,,PAELLA “ (mancarea tipica nationala spaniola), bautura traditionala ,, SANGRIA “ urmate de Un desert tipic mallorquin ,, ENSAIMADA “.

Es Fogueró
O sala imensa ,confortabila inaugurata in anul 2003 inconjurata de frumoase gradini exotice va ofera o cina romantica si un spectacol de o mare atractie internationala.Vava captiva senzualitatea latina a baletului spaniol: VICTOR MURO ,cel mai grozav balerin si coregraf in acelasi timp al Son Amar O antica posesie mallorquina din secolul al XIII-lea cu un interior extraordinar unde in timp ce cinam intr-o sala cu o capacitate pentru 2000 de persoane putem vedea unul din spectacolele cele mai fascinante din Europa! Impresioneaza datorita creativitatii , inovatiei si efectelor speciale ce ne va duce de la muzica flamenco traditionala pana la dansul modern contemporan. Un splendid Balet Modern (Balet de Carmen Mota) un sofisticat spectacol de Magie, eschibitionismul de laser si fantani luminose, cel mai uimitor din Europa.

Formentor si Portul Pollensa
Se trece prin centrul insulei vizitand numeroase sate. Se face o oprire in Inca, al treilea oras ca marime din Mallorca, faimos pentru prelucrarea pielii. In portul Pollensa se face imbarcarea pe vapor pentru a ajunge la Formentor, o frumoasa plaja inconjurata de pini. Hotelul de la Formentor a gazduit multi membri ai caselor regale si personalitati ale vietii mondene. Timp liber pentru oras si plaja.

Valldemosa 
Este o excursie de aproximativ 4 ore, cu plecare dimineata. Se calatoreste prin nord-vestul insulei si apoi prin munti, spre linistitul si frumosul sat Valldemosa. Acolo se viziteaza manastirea Cartuziana si muzeul dedicat lui Chopin si George Sand, care au locuit pe insula in 1838. Manastirea dispune de o frumoasa gradina unde vara se tin concerte cu muzica de Chopin. In palatul regelui Don Sancho se
poate audia un concert de pian in memoria acestui faimos compozitor. Timp liber pentru cumparaturi si vizite.

Conditii inscriere si participare Hai in Mallorca – Perla Balealelor!

Tarifele sunt in euro / persoana / Sejur
Copiii intre 0,1-1,99 ani nu au loc in avion, tarif: 30 euro / infant
Se considera turist inscris orice persoana care plateste un avans de 50 % din contravaloarea pachetului  turistic. Diferenta urmeaza a fi achitata cel mai tarziu cu 20 zile inainte de data inceperii calatoriei. In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face intre 30-25 de zile calendaristice înainte de data plecării;  b) 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul  24-10 de zile înainte de data plecării;  c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 9 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program ;
Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar
Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.
Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii; 
Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.
In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.
Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.
Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din SPANIA conform standardelor proprii. 
Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct in SPANIA, agentia noastra nefiind
Implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;
Pretul excursiilor optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.


Servicii incluse

- bilet de avion  cursa TAROM: Bucuresti - Mallorca – Bucuresti
- 7 nopti cazare hotel 4*
- mic dejun si cina (250 ml apa si 250 ml vin)
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- excursie de jumatate de zi – Mallorca Autentica
- asistenta turistica locala
- asigurare medicala


Servicii neincluse

- taxe de aeroport: 95 EUR / persoana
- asigurarea storno recomandata de agentie – aproximativ 40 lei/persoana
- intrarile la obiectivele turistice
- alte servicii decat cele mentionate in program



Rezerva aceasta vacanta
Nume
E-mail
Telefon
Mesaj
(aici va rugam sa mentionati data dorita de plecare in vacanta)
Cod securitate
Toate campurile sunt obligatorii!


CONTACT
021-2300355
OFFICE
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti

User:
Parola: