PROGRAM SOCIAL LISABONA 2012 - HOTEL COSTA DA CAPARICA 4* - AbTurism.ro

CAUTARE
CONTACT
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti
Tel fix: 021 230 03 55
Tel/Fax: 021 230 03 65
Email: [email protected], [email protected], [email protected]

EARLY BOOKING LITORAL 2012
LITORAL BULGARIA 2012
LITORAL ROMANIA 2012
SITE-URI PARTENERE
www.megavacanta.ro

Alte oferte de sejur din Lisabona
Grand Real Villa... 5*
preturi de la 909 EUR
Clube Do Lago 4*
preturi de la 596 EUR
Estoril Eden 4*
preturi de la 657 EUR
Sana Estoril 3*
preturi de la 617 EUR
Inglaterra 4*
preturi de la 703 EUR
Praia Mar 4*
preturi de la 591 EUR
Vila Gale Cascais 4*
preturi de la 689 EUR
Miragem Cascais 5*
preturi de la 865 EUR
Estoril Palacio 5*
preturi de la 988 EUR

PROGRAM SOCIAL LISABONA 2012 - HOTEL COSTA DA CAPARICA 4*


de la
535 EUR
7 nopti / 8 zile
Demipensiune
Transport cu Avionul

Sejur in Hotel Sana Malhoa   
Locatie: Lisabona, Portugalia
Vizualizari: 794
Pret in EUR pe sejur/persoana cu Demipensiune
Perioada Single Double Triple Apartament
13.04.2012 - 25.05.2012 - 535 - -
*La preturile de mai sus se adauga 0 RON

Detalii sejur


Hotel COSTA DA CAPARICA 4* /localitatea Costa da Caparica - Lisabona
Locatie : situat vis a vis de plaja lata de nisip, la 50m de centrul statiunii animat cu baruri, restaurante, magazine si 15 minute cu masina de central Lisabonei, la aproximativ 30 minute cu masina de aeroport si 40 km de 5 terenuri de golf.
Facilitati hotel: 353 de camere, restaurant Italian, restaurant francez cu meniu a la carte, doua baruri, piscina exterioara (adulti si copii), internet  gratuit in spatiile publice, room service intre 06.30 si 24.00, billiard, rent a car, ATM, SPA,facilitati persoane cu dizabilitati.
Facilitati camere: A/C, incalzire centrala, TV satelit,  telefon, minibar, uscator de par, seif (contra cost), balcon.

Plecari :13.04, 20.04, 27.04, 04.05, 18.05, 25.05

Orar de zbor (ore locale)
Bucuresti Otopeni 06:05 Istanbul 07:25 / Istanbul 10:15 Lisabona 13:15 10:15
Lisabona 14:10 Istanbul 20:40 / Istanbul 22:40 Bucuresti 00:05 

Loc in  dubla/ Loc in tripla- 535 euro + 180 euro 9 taxe) = 714 euro
Copil 2-12 ani - 395 euro + 180 euro (taxe) = 575 euro
Camera single - 681euro+ 180 euro (taxe) =861 euro

Ziua 1  Bucuresti – Lisabona –Costa Da Caparica / Hotel Costa Da Caparica 4*
Prezentare pe aeroportul Bucuresti-Otopeni la ora 04.10 pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu decolare la ora 06.10  spre Lisabona  via Istanul. Aterizare Lisabona la ora locala 13.10. Dupa transfer la hotel Costa da Caparica 4* pentru cazare. Timp liber la dispozitie.   Cina in cadrul hotelului.

 Ziua 2 Costa Da Caparica
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Lisabona (3 ore) cu ghid local si insotitorul de grup. Turul panoramic de oras cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din secolul XV-XVI, cu o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului Unesco. Se continua turul cu Manstirea Sf Jeronim- capodopera a stilului „Manuelin”, dupa care se ajunge in cartierul Alfama cu stradute inguste si magazine ale mestesugarilor. Dupa amiza va intoarceti la hotel.

Ziua 3 Costa Da Caparica 
 Mic dejun. Timp liber sau va propunem excursia Sintra- Cabo Da Roca -Cascais Estoril. Excursia incepe cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze cu vizitarea Palatului National, cu o oprire la Piriquita – pentru a gusta traditionalele „queijada” si „travesseiro”. Se va continua traseul spre Cabo de Roca-cel mai vestic punct al Europei Continentale. Vom merge spre Boca del Infierno si spre Cascais- sat pescaresc  cu o magnifica panorama a golfului.  La intoarcere spre hotel vom merge prin Estoril si vom admira cel mai mare cazino din Europa. Cina la hotel. Tarif excursie: 79  euro/persoana ( tariful include ghid local si insotitor de limba romana, transportul). 

 Ziua 4  Costa Da Caparica
Mic dejun. Sau puteti opta pentru excursie la   Obidos – Alcobaca – Batalha – Fatima. Se viziteaza orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat,  dupa manastirea Alcobaca in stil gotic unde sunt inmormantati Don Pedro si Dona Ines de Castro. Se acorda timp liber in Nazare – sat pescaresc pentru o cafea sau servirea pranzului. Se continua in Batalha cu manastirea din secolul al  XV-lea. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Tarif excursie: 69 euro/persoana     (tariful include ghid local, insotitor de limba romana si transportul). 

 Ziua 5  Costa Da Caparica
Mic dejun. Sau puteti opta pentru excursie la   Arrabida de jumatate de zi. Veti merge prin munti catre Arraiba – zona declarata Parc Natural. Dupa veti merge la Sesimbra -  un oras pescaresc, tipic strajuit de castelul medieval.  Se continua drumul spre orasul Setubal unde vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si al celor mai inalte stanci de pe coasta Portugheza. Orasul e impanzit de parcuri, terase si restaurante, iar una dintre cele mai interesante cladiri este Biserica Sf. Iulian care a fost proiectata de acelasi arhitect care a creeat Manastirea St. Jeronimos situata in Belem, Lisabona. La final se mai viziteaza si orasul Palmela. Sus pe varful colinelor de langa Palmela se vede un foarte frumos castel, ridicat in secolul 12. Chiar daca ridicarea castelului propriu zis a avut loc abia in secolul 12, Castelul Palmela gazduieste toate comorile arheologice ale zonei, ce dateaza cu mult inainte de construirea acestuia. Tarif excursie: 55 euro/persoana (tariful include ghid local,  insotitor de limba romana si transportul). 

Ziua 6  Costa Da Caparica
Mic dejun. Timp liber pentru relaxarea sau vizita pe cont propriu la Lisabona. Seara va propunem  optional ” Fado” – o seara cu muzica si mancare traditionala la renumitul restaurant Sr Vinho. Tarif excursie: 89 euro/persoana ( tariful include: cina,spectacolul si  transferul la restaurant ). 

Ziua 7  Costa Da Caparica
Mic dejun. Timp liber pentru relaxarea sau poti vizita pe cont propriu la Castelo de Sao Jorge. Acesta se afla pe un deal inalt al orasului, avand o priveliste panoramica asupra Lisabonei. Localnicii spun ca din acest loc a inceput sa se ridice capitala Portugaliei; in secolul V aici erau fortificatii vizigote, apoi in secolul VIII pamantul a cazut in mana sarazinilor. Zidurile care se vad astazi au fost ridicate in timpul ocupatiei maure. Chiar inainte de a deveni capitala, pe aceasta asezare a fost resedinta regala. Cina in cadrul hotelului.

Ziua 8  Costa Da Caparica
Mic dejun.  Dupa check out se face transferul hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TURKISH AIRLINES cu decolare  spre Bucuresti la ora locala 14:10  Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 23:55 


Servicii incluse

- 7 nopti cazare cu MIC DEJUN si CINA (plus un pahar de vin si unul de apa)  la hotel COSTA DA CAPARICA 4*;
- transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
- tur panoramic al orasului  Lisabona (3 ore)cu ghid local si insotitorul  vorbitor de limba romana
- transport avion Turkish Airlines- Otopeni Lisabona (via Istanbul) si retur;
- taxele de aeroport 180 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
- asigurarea medicala si storno.
- Asistenta turistica in limba romana


Servicii neincluse

- alte excursii optionale  si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri;
- alte bauturi la mese



Rezerva aceasta vacanta
Nume
E-mail
Telefon
Mesaj
(aici va rugam sa mentionati data dorita de plecare in vacanta)
Cod securitate
Toate campurile sunt obligatorii!


CONTACT
021-2300355
OFFICE
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti

User:
Parola: