REVELION 2012 BERLIN, AVION - HOTEL COURTYARD MARRIOTT BERLIN CITY CENTER 4* - AbTurism.ro
CAUTARE

REVELION 2012 BERLIN, AVION - HOTEL COURTYARD MARRIOTT BERLIN CITY CENTER 4*


de la
499 EUR
4 nopti / 5 zile
Mic dejun
Transport cu Avionul

Sejur in Hotel Courtyard Marriott Berlin City Center   
Locatie: Berlin, Germania
Vizualizari: 238
Pret in EUR pe sejur/persoana cu Mic dejun
Perioada Single Double Triple Apartament
30.12.2011 - 03.01.2012 - 499 - -
*La preturile de mai sus se adauga 0 RON

Detalii sejur

PROGRAMUL EXCURSIEI

30 Decembrie BUCURESTI – BERLIN
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 06:00. Sosire la Amsterdam la ora 08:05. Imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1823 cu destinatia Berlin cu decolare la ora 09:55. Sosire Berlin la ora 11:15. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local pentru Tur de oras BERLIN, centrul cultural al Europei, cel mai mare oras al Germaniei: Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, etc. Transfer la hotel. Cazare Hotel Courtyard Marriott Berlin City Center  4* situat central.
Detalii pe: www.marriott.com/hotels/travel/bermt-courtyard-berlin-city-center/

31 Decembrie BERLIN – Cea mai mare petrecere de Revelion in aer liber din Europa
Mic dejun. Putine orase au vazut atat de multe schimbari in ultimii ani precum Berlinul. Aceasta capitala este metropola europeana cu cea mai bogata istorie, dar si cu cea mai fulminanta revenire. Cele doua entitati separate, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune est-vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul secolului 19 ale Charlottenburg-ului. Intr-un minut sunteti pe un bulevard elegant, in minutul urmator sunteti intr-unul dintre cartierele alternative ale orasului. Dar orasul nu este renumit numai pentru monumentele sale arhitecturale, el reprezinta unul dintre cele mai importante centre mondiale ale distractiei, muzicii si artei. Berlinul este si unul dintre cele mai verzi orase din Europa, peste 60 la suta din suprafata totala fiind reprezentata de parcuri si rauri, iar tot aici veti gasi chiar mai multe poduri decat la Venetia. Tur de oras Berlin cu ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, etc. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. LA MULTI ANI 2012 !!! Seara, optional Cina Festiva de Revelion la un restaurant local sau petreceti trecerea dintre ani la Poarta Brandenburg, simbolul Berlinului, luand parte la una dintre cele mai mari petreceri in aer liber din lume, petrecere care concureaza cu festivitatile din New York sau Londra. Peste 1 milion de oameni, 500 de jurnalisti din toata lumea si 350 de canale de televiziune nationale si internationale, vor celebra sub stele cu muzica, dans si artificii spectaculoase. Petrecerea grandioasa se intinde intr-un spatiu de 80.000 mp cu 3 scene, 8 ecrane video, un centru media, 8 corturi pentru petreceri, peste 100 de standuri cu mancare si bauturi, muzica live, DJ internationali, show-uri de laser si lumini. Cazare Hotel Courtyard Marriott Berlin City Center  4*.

01 Ianuarie POTSDAM
Mic Dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de ½ zi la Potsdam. Nici o vizita la Berlin fara Potsdam! Toti cei care au vizitat Germania va sfatuiesc acest lucru. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Cazare Hotel Courtyard Marriott Berlin City Center  4*.

02 Ianuarie DRESDA - Florenta de pe Elba „Elbflorenz”
Mic Dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi la Dresda, supranumita si „Florenta de pe Elba”. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea din propria cenusa dupa bombardamentelor din noaptea de 13-14 februarie 1945. Tur de oras Dresda cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Berlin. Cazare Hotel Courtyard Marriott Berlin City Center  4*.

03 Ianuarie BERLIN  - BUCURESTI
Mic dejun. Vizite pietonale cu insotitorul de grup. Dimineata va sugeram sa vizitati: Gradina Zoologica, aflata in inima orasului de vest, care adaposteste cea mai mare varietate de specii din lume. Tot aici se afla si un Aquarium - cel mai mare din Germania; Muzeul Pergamom, cel mai vizitat muzeu al Berlinului. Asta si datorita faptului ca gazduieste trei Mari Colectii de Arta – Colectia Antica, Muzeul Estului si Colectia Artei Islamice. Mai puteti explora Potsdamer Platz sau puteti sa mergeti la faimosul KaDeWe unul dintre cele mai mari centre comerciale din Europa. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1830 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 17:25, sosire la Amsterdam la ora 18:55. Decolare spre Bucuresti la ora 20:55 cu zborul KL1379 si sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:40 (pe 04 ianuarie). Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarif : 499 Eur de persoana loc in camera dubla
Supliment camera SGL:  + 149 EURO

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
• Ruta1: Constanta – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
• Ruta2: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti
• Ruta3: Pitesti

HOTEL COURTYARD MARRIOTT BERLIN CITY CENTER 4*
www.marriott.com/hotels/travel/bermt-courtyard-berlin-city-center/
Localizat in inima Berlinului, hotelul este mica distanta de principalele atractii ale orasului cum ar fi Alexanderplatz, Checkpoint Charlie, Gendarmenmarkt, zidul Berlinului. Cea mai apropiata statie de metru este la 2 minute distanta de hotel. Hotelul are dotari de business luxoase, zona de birou cu acces la internet, incalzire centrala, seif, facilitati ceai cafea in camera, dotari in camera si baie conform standardelor Marriott.


Servicii incluse

- Bilet de avion dus-intors Bucuresti – Berlin via Amsterdam, Compania KLM
- 4 nopti cazare cu mic dejun la HOTEL COURTYARD MARRIOTT BERLIN CITY CENTER 4*
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- 30.12 – tur de oras Berlin de ½ zi cu ghid local
- 31.12 – tur de oras Berlin de ½ zi cu ghid local
- Tururi pietonale cu insotitorul de grup
- Insotitor de grup


Servicii neincluse

- Taxele de aeroport & combustibil: aprox.  155 Euro/persoana – valabile la momentul publicarii programului (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului. La data emiterii biletelor de avion cu 2 saptamani inainte de plecare, se va comunica valoarea taxelor de aeroport si combustibil valabile in acel moment)
- Cina festiva de Revelion la restaurant local: ~ 159 EURO/ adult
- Intrarile la obiectivele turistice
- Asigurarea medicala (optionala), asigurarea storno
- Excursiile optionale"
POTSDAM : 65 Euro/persoana: transport autocar, bilet de intrare Palatul si Parcul Sanssouci, ghid local
DRESDA : 70 Euro/persoana: transport autocar, tur de oras Dresda cu ghid local



Rezerva aceasta vacanta
Nume
E-mail
Telefon
Mesaj
(aici va rugam sa mentionati data dorita de plecare in vacanta)
Cod securitate
Toate campurile sunt obligatorii!


CONTACT
021-2300355
OFFICE
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti

User:
Parola: