MALAEZIA - SINGAPORE 2012, CIRCUIT AVION 10 ZILE - RomanianTourism.ro prin agentia Ab Turism

CAUTARE

MALAEZIA - SINGAPORE 2012, CIRCUIT AVION 10 ZILE


de la
890 EUR
10 zile
Mic dejun
Transport cu Avionul

Circuit in Asia   
Tari tranzit: Indonezia, Singapore, Malaezia
Vizualizari: 137
Pret in EUR pe circuit/persoana cu Mic dejun
Data plecare Pret
17.10.2012 890

Detalii circuit

MALAYESIA-SINGAPORE- Insula Batam (Indonesia)  10 zile

ZIUA 1-Miercuri, ora 16.25-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in Qatar pentru destinatia Doha. Ora 18.25-decolare, sosire la ora 22.55 in Doha.                                                          

ZIUA 2 Ora 00.50-decolare.Sosire la ora 13.40 in Singapore-tur (2 ore) cu ghid local.Cazare in Singapore.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (toata ziua) cu autocarul  cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasului). Timp liber in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 15-excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs.–vapor Singapore–Batam=45 min.      Cazare in Singapore.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Malaysia. Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort a Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 6 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic.Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei).Cina si cazare in Insula Penang.                 

ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie.Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 9 (mic dejun).Timp liber. Plaja si baie.Dupa amiaza in Insula Penang se viziteaza: Templul serpilor, Rezer-vatia de fluturi si Parcul pasarilor. Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur.

ZIUA 10 – Vineri (mic dejun). Transfer la aeroport. Decolare spre Doha la ora 3.30, sosire la ora 6. Ora 8.35-decolare din Doha, sosire pe Otopeni, ora 13.30.

Pret : 890 € + 495 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: 
a)7 programe turistice in zilele: 5(Putrajaya), 6(tur, cina),7, 2(tur) si 3 (excursia in insula, show de sunet si lumini), in total 185 €;
b)taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total = 310 €.
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). 
Supliment single 245 €.
La inscriere se achita minim 500 є.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 50 €.
Grup minim 15 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Observatii -  persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         
Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.        
Asigurarea medicala e obligatorie.


Servicii incluse

- servicii ghid roman si ghizi locali ;
- bilet avion Bucuresti – Doha – Singapore / Kuala Lumpur – Doha – Bucuresti;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
- 2 cine si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
- biletele de intrare la obiectivele turistice.


Servicii neincluse

- asigurare medicala
- asigurare storno



Rezerva aceasta vacanta
Nume
E-mail
Telefon
Mesaj
(aici va rugam sa mentionati data dorita de plecare in vacanta)
Cod securitate
Toate campurile sunt obligatorii!


CONTACT
021-2300355
OFFICE
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti

User:
Parola: