EARLY BOOKING CHARTER TURCIA 2013 - BODRUM, XANADU ISLAND SUITE HOTEL 5* - AbTurism.ro

CAUTARE
CONTACT
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti
Tel fix: 021 230 03 55
Tel/Fax: 021 230 03 65
Email: [email protected], [email protected], [email protected]

SITE-URI PARTENERE
www.megavacanta.ro

Alte oferte de sejur din Bodrum
Kervansaray Bodrum 5*
preturi de la 548 EUR
Blue Dreams 5*
preturi de la 513 EUR
Aegean Dream Resort 5*
preturi de la 634 EUR
Voyage Turkbuku 5*
preturi de la 539 EUR
Diamond Of Bodrum 5*
preturi de la 574 EUR
Voyage Torba 5*
preturi de la 615 EUR
Rosso Verde 4*
preturi de la 460 EUR
Delta Beach 5*
preturi de la 528 EUR
Bitez Garden Life 4*
preturi de la 416 EUR
Salmakis Resort... 4*
preturi de la 540 EUR

EARLY BOOKING CHARTER TURCIA 2013 - BODRUM, XANADU ISLAND SUITE HOTEL 5*


de la
809 EUR
7 nopti / 8 zile
High class all inclusive
Transport cu Avionul

Sejur in Hotel Suitehotel Xanadu Island   
Locatie: Bodrum, Turcia
Vizualizari: 1178
Pret in EUR pe sejur/persoana cu High class all inclusive
Perioada Single Double Triple Apartament
23.05.2013 - 26.09.2013 - 809 - -
*La preturile de mai sus se adauga 0 RON

Detalii sejur

Hotel Xanadu Island Suite 5* 
Website: www.xanaduhotels.com

Reducere Early Booking pentru rezervari facute pana la 31.03.2013

Localizare: Hotelul este situat pe o peninsula privata, pe coasta vestica a Turciei, in Marea Egee fiind cunoscut pentru maslini, pentru dealurile stancoase si pentru imensele paduri de pini. Peninsula este situata in apropierea orasului Akyarlar, la o distanta de 30 de minute fata de Bodrum. Se poate ajunge pe insula greceasca Kos, din Turgutreis sau din portul orasului Bodrum.

Cazare
In complex este un conac cu 4 etaje, terasa, receptie si curte. Conacul include suite, suite in gradina, Premium Vila si Royal Villa.
Suite. Diferite tipuri de suite luxoase, de la unul la sase dormitoare, vile cu vedere la mare, decorate elegant. Fiecare suita si vila ofera un grad de lux ridicat, confort si intimitate si are ca dotari: aer conditionat, telefon, minibar reumplut zilnic, seif in camera, Internet Wi-Fi sau cu fir, TV LCD.
Courtyard suite: in conac. Suita cu un dormitor, cu balcon mobila, pat kingsize sau doua paturi twin, loc de sedere cu o canapea de dormit twin, baie cu dus, cada, chiuveta, toaleta.
Sunste Suite: in gradina. Suita cu un dormitor, cu hol la intrare, balcon mobilat, dormitor cu pat kingsize si living cu canapea de dormit twin, separate de usa. Baie cu dus, cada, chiuveta, toaleta.
Romance Suite: in conac. Suita cu un dormitor, cu hol la intrare, balcon mobilat, dormitor mare cu pat kingsize rotund, salon, baie mare cu dus, toaleta, chiuveta dubla si jacuzzi.
Premium Villa: are o suprafata de 284 mp, patru dormitoare, doua etaje, piscina privata si terasa cu sezlonguri.
Parter: hol la intrare, bucatarie complet echipata, living spatios cu salon, zona de studiu si luat masa pentru 8 persoane, toaleta, dormitor cu intrare separate de afara, paturi twin, baie cu dus, toaleta si chiuveta.
Etaj: hol la intrare, dressing room, 2 dormitoare spatioase cu paturi kingsize, un dormitor spatios cu paturi twin, 3 bai luxoase, din care una cu jacuzzi.

Servicii High Class All Inclusive - restaurant si terasa, bautura de intampinare, mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina in regim bufet, patiserie, inghetata, gustari, bufet pentru copii, restauratn A la Carte cu specific asiatic, cu servire de catre chelneri, baruri (Sunset Bar, Beach Bar, Xanadu Bar, Lobby Bar, Lobby Lounge, Sports Bar, Terrace Bar, Disco Bar), minibar in camera umplut zilnic cu bauturi soft, bauturile locale si de import in restaurant si baruri, servite de chelneri, unele bauturi alcoolice nationale si internationale de marca.

Facilitati: Shang Du Spa - 8 camere luxoase pentru tratamente, 2 suite cu spa, 2 cluburi de sanatate (Heath Clubs), fiecare cu baie turceasca, sauna, jacuzzi si zona de racire, piscina interioara incalzita, vestiare, boutique Spa, doua camere pentru tratamente faciale, camera cu aburi, Spa Lounge, diferite spatii de relaxare. Coafor, baruri, animatie, discoteca, amfiteatru unde se desfasoara spectacole, boutiqeuri, miniclub pentru copii (4-12 ani), scaune pentruc opii in restaurant, patut pentru copii, oc de joaca pentru copii, Internet. Majordom, babysitting si serviciile de spalatorie sunt la cerere. Gradini, curti, locuri de promenada, alei. Sala de conferinte incepand din vara anului 2011.

Plaja si piscine: Plaja privata, o piscina interioara cu sectiune pentru copii, 2 pisine exterioare cu sectiune pentru copii. Sezlongurile, saltelutele si prosoapele de plaja, la piscine si pe plaja sunt fara plata.

Sporturi: Teren de minifotbal, tenis de masa, volei, basket, yoga, aerobic, bowling, biliard, darts, activitati la Sports Bar, centru fitness, camera de jocuri, centru de sporturi nautice, scoala de scufundari.

Activitati: Amfiteatru cu spectacole internationela, programe de animatie, animatie pentru copii, discoteca (peste 16 ani), animatie pentru copii.


Servicii incluse

- transport cu avionul cursa charter Bucuresti - Bodrum - Bucuresti;
- transfer aeroport - hotel - aeroport;
- 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat;
- asistenta turistica.


Servicii neincluse

- taxele de aeroport si securitate 95 EUR, se achita la agentie;
- asigurarea medicala - recomandata;
- excursiile optionale;
- alte servicii in afara celor mentionate ca fiind incluse.



Rezerva aceasta vacanta
Nume
E-mail
Telefon
Mesaj
(aici va rugam sa mentionati data dorita de plecare in vacanta)
Cod securitate
Toate campurile sunt obligatorii!


CONTACT
021-2300355
OFFICE
Str. Paris nr.44, sect.1, Bucuresti

User:
Parola:
Licenta de turism nr. 4526 / 07.07.2011
Brevet de turism nr. 8966 / 19.08.2004
Polita de asiguare nr. 28301 valabila in perioada 10.08.2012 - 09.08.2013 Omniasig
A.N.S.P.D.C.P. nr. 8221